Υπηρεσιες

Ιδιωτικές μεταφορές

Πραγματοποιήστε την ιδιωτική μεταφορά ή την περιήγησή σας στην Καλαμάτα, Αθήνα, Costa Navarino και της Πελοποννήσου συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα
των υπηρεσιών μεταφοράς με πολυτελή αυτοκίνητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Κάντε κράτηση για την μεταφορά σας από τα αεροδρόμια της Καλαμάτας, Αράξου, Αθήνας προς το ξενοδοχείο σας ή τον τόπο διαμονή σας !!
Όλα τα οχήματα μας δαθέτουν όλα τα επίσημα έγγραφα και άδειες απο τις ελληνικές αρχές.

Αναλαμβάνουμε τις ιδιωτικές , τις επιχειρηματικές ή τις τουριστικές μετακινήσεις σας σε όλη την Πελοπόννησο.

H εταιρεία Transfer Services έχει τη λύση για εσάς, προσφέροντας την σύγχρονο στόλο, αποτελούμενο από ταξί, μινιβαν, μινι-πούλμαν, πούλμαν και Vip αυτοκίνητα.

Όλα τα οχήματα της εταιρίας είναι επανδρωμένα με εκπαιδευμένους και ευγενικούς επαγγελματίες οδηγούς, έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση κατά τη μεταφορά προς τον προορισμό σας.

Επιλέγοντας, τις υπηρεσίες της Transfer Services, η μεταφορά σας απο απλή μεταφορά περνάει αυτόματα στη σφαίρα της πολυτέλειας.

Τα οχήματα μας έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για να προσφέρουν πρόσθετα οφέλη στους προς τους πελάτες μας.

Σε όλες τις μεταφορές μας οι τιμές σταθερές και προκαθορισμένες (χωρίς έξτρα κόστη ως απλή μεταφορά).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν προορισμούς που δεν αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

Κοινόχρηστες χαμηλούς κόστους μεταφορές

Αν ταξιδεύετε μόνος, ως ζευγάρι ή σε μια μικρή ομάδα, 0 πιο οικονομικά αποδοτικός και φιλικός τρόπος για να ταξιδέψει κανείς από τα αεροδρόμια της Καλαμάτας ή Άραξου ή της Αθήνας, είναι μια κοινή μεταφοράς χαμηλού κόστους που προσφέρει η εταιρεία Transfer Services.

Χρησιμοποιώντας άνετα και σύγχρονα οχήματα, το έμπειρο προσωπικό της Transfer Services, θα σας υποδεχτεί στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο σας,

Όλες οι κοινόχρηστες μεταφορές πραγματοποιούνται από πόρτα σε πόρτα.

Το ίδιο ισχυει για το ταξίδι της επιστροφής σας απο το ξενοδοχέιο προς το αεροδρόμιο. Έχοντας όλα τα στοιχεία της πτήσης σας ή τις λεπτομέρειες για τον προορισμό σας, την στιγμή που που θα κλείσετε τη μεταφορά σας, υπολογίζουμε την διάρκεια της διαδρομή προς τον προορισμό σας, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο σας στο όχημα, βεβαιώνοντας έτσι ότι θα έχετε φτάσει στο αεροδρόμιο ή σε ξενοδοχείο εγκαίρως για check-in σας.

Ακόμη περισσότερο η εταιρεία Transfer Services διαθέτει την γνώση την τεχνογνωσία για να χειριστεί τυχόν καθυστέρησεις και ακυρώσεις πτήσεων, απρόβλεπτες κυκλοφοριακές συμφόρησεις με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

Εάν έχετε αφήσατε την μεταφορά σας απο τα αεροδρόμια άφιξης σας όπως Καλαμάτα,Άραξος,Αθλήνας τελευταία στιγμή και χρειάζεστε μεταφορά μέσα στις επόμενες 24 ώρες, μπορείτε να καλέσετε στην εταιρείας Transfer Services για να δείτε αν υπάρχει διαθεσιμότητα στον χρόνο που σας ταιριάζει.

Οι τιμές μεταφοράς είναι πάντα ανά μισθωμένο ιδιωτικό όχημα, αν θέλετε να το μίσθωσετε εξ ολοκλήρου ή κοινόχρηστο όχημα αν θέλετε να το μοιραστείτε με τους άλλους επιβάτες, και ο τύπος του οχήματος καθορίζεται σύμφωνα με τις κρατήσεις που προκύπτουν από τον τελικό αριθμό των επιβατών.

Σε περίπτωση διαμοιρασμού του οχήματος υπάρχει ένα ελάχιστο όριο των επιβατών ανά όχημα ως εξής:

1) Για τα ταξί – αυτοκίνητα VIP ( ελαχ.3 επιβάτες).
2) Για μίνι βαν (ελαχ. 6 επιβάτες).
3) Για μικρά πούλμαν (ελαχ. 15 επιβάτες).
4) Για τα λεωφορεία (ελαχ,. 35 επιβάτες).

Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής για συγκεκριμένη κράτηση εταφοράς, η εταιρεία μας Transfer Services έχει το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει την κράτηση του επιβάτη με γραπτή ειδοποίηση με e-mail, προσφέροντας την ιδανικότερη λύση για την μεταφορά του επιβάτη.

Μεταφορές με μινιβαν – μικρά πούλμαν

Απολαύστε την άνεση ενός minivan ή μικρού πούλμαν και ανακαλύψτε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Πελοποννήσου, σαν να έχετε το δικό σας αυτοκίνητο!
Μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ιδιωτικό minivan και να επισκεφθείτε οποιοδήποτε μέρος στην Πελοπόννησο θέλετε, κάθε φορά που επιθυμείτε !!

Εάν πρόκειται να επισκεφθείτε την Καλαμάτα, Άραξος ή το αεροδρόμιο της Αθήνας μπορούμε να σας μεταφέρουμε με οχήματα απο 8 μέχρι 19 άτομα με άνεση και στυλ.

Μπορέιτε να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά της Πελοποννήσου, να γνωρίσετε την ιστορία και τον πολιτισμό της, με ασφάλεια και άνεση.

Όλες οι περιοχές της Πελοποννήσου που μπορείτε να έρθετε και να επισκεφθείτε μαζί μας είναι γέματοι με αξιόλογα αξιοθέατα όπως :
– Μοναστήρια.
– Ιστορικά χωριά.
– Αρχαιολογικοί χώροι.
– Μουσεία.
– Φαράγγια.
– Παραλίες & ακτές.
– Ιαματικές πηγές.
– Παραδοσιακά χωριά και ταβέρνες όπου μπορείτε να γευτείτε υπέροχα πιάτα της Πελοποννησιακής κουζίνας.

Ανακαλύψετε την αληθινή ομορφιά της Ελλάδας κάνοντας την καλύτερη επιλογή για τις μεταφορές σας !!

Μεταφορές με πούλμαν

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις του σημερινού ταξιδιώτη και να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση για τους πελάτες μας, επενδύουμε συνεχώς στην αγορά νέων, πολυτελών και πλήρως εξοπλισμένων πούλμαν για τη μεταφορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Όλα τα κλιματιζόμενα πούλμαν προσφέρουν άνετα καθίσματα, μεγάλα πανοραμικά παράθυρα, βίντεο και συγχρονο εξοπλισμό κάνουντας το ταξίδι σας, ευχάριστο και άνετο.

Με την τεράστια εμπειρία τους και τη φιλική διάθεση, οι οδηγοί μας είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο. Είναι αυτοί που θα σας υποδεχτούν με ένα χαμόγελο κατά την άφιξη σας, με ασφάλεια θα σας οδηγήσουν στην όμορφη χώρα μας και θα σας αποχαιρετίσουμε κατά την αναχώρηση σας.

Η συνεχή ανανέωση του στόλου μας για καλύτερες υπηρεσίας ματαφοράς προς του πελάτες μας, αποτελεί για εμάς, πρόκληση.

Μεταφορές με ταξί

Αξιόπιστες οικονομικές μεταφορές με ταξί στη διάθεσή σας σε ένα λεπτό .Η Transfers Services προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς από οποιοδήποτε αεροδρόμιο σε σταθερές  τιμές, χωρίς επιβαρύνσεις και έξτρα κόστη.
Κάντε κράτηση για την μεταφορά σας απο τα αεροδρόμια της Καλαμάτας ή Αράξου ή Αθήνας, μαζί μας και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα.
Ειδικευόμαστε στην ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και της Πελοποννήσου για περιηγήσεις, με επαγγελματίες οδηγούς και πολυτελή οχήματα.

Επαγγελματίες οδηγοί θα σας υποδεχθούν στα αεροδρόμια της Καλαμάτας ή της Αθήνας, αποφευγοντας οποιαδήποτε αναμονή και συνοστισμούς .

Στην μεταφορά σας περιλαμβάνεται μια ώρα αναμονής σε κάθε προορισμό ή αεροδρόμιο.
Εάν η πτήση σας έχει καθυστέρηση, ο οδηγός σας θα το γνωρίζει και θα ρυθμίσει την ώρα παραλάβης σας, από το αεροδρόμιο με βάση τη νέα ώρα άφιξης της πτήσης.
Ενημερωθείτε για την δίκαιη και ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων.

Τα διαθέσιμα οχήματα για την μεταφορά από το αεροδρόμιο Καλαμάτας, κυμαίνονται από χαμηλού κόστος sedan αυτοκίνητα μέχρι σε πολυτελή executive σεντάν.
Ξεχάστε τις ουρές ,την αναμονή και απολαύστε τις μεταφορές σας με πολυτελή υπηρεσίες !!