Κοινόχρηστες χαμηλούς κόστους μεταφορές

Αν ταξιδεύετε μόνος, ως ζευγάρι ή σε μια μικρή ομάδα, o πιο οικονομικά αποδοτικός και φιλικός τρόπος για να ταξιδέψει κανείς από τα αεροδρόμια της Καλαμάτας ή Άραξου ή της Αθήνας, είναι μια κοινή μεταφοράς χαμηλού κόστους που προσφέρει η εταιρεία Transfer Services.

Χρησιμοποιώντας άνετα και σύγχρονα οχήματα, το έμπειρο προσωπικό της Transfer Services, θα σας υποδεχτεί στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο σας.Όλες οι κοινόχρηστες μεταφορές πραγματοποιούνται από πόρτα σε πόρτα.

Το ίδιο ισχύει για το ταξίδι της επιστροφής σας από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο. Έχονταςόλα τα στοιχεία της πτήσης σας ή τις λεπτομέρειες για τον προορισμό σας, την
στιγμή που θα κλείσετε τη μεταφορά σας, υπολογίζουμε την διάρκεια της διαδρομή προς τον προορισμό σας, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο σας στο όχημα, βεβαιώνοντας έτσι ότι θα έχετε φτάσει στο αεροδρόμιο ή σε ξενοδοχείο εγκαίρως για check-in σας.

Ακόμη περισσότερο η εταιρεία Transfer Services διαθέτει την γνώση την τεχνογνωσία γιανα χειριστεί τυχόν καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, απρόβλεπτες κυκλοφοριακές
συμφορήσεις με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

Εάν αφήσατε την μεταφορά σας από τα αεροδρόμια άφιξης σας όπως Καλαμάτα, Άραξος, Αθήνα τελευταία στιγμή και χρειάζεστε μεταφορά μέσα στις επόμενες 24 ώρες,μπορείτε να καλέσετε στην εταιρείας Transfer Services για να δείτε αν υπάρχει διαθεσιμότητα στον χρόνο που σας ταιριάζει.

Οι τιμές μεταφοράς είναι πάντα ανά μισθωμένο ιδιωτικό όχημα, αν θέλετε να το μισθώσετεεξ ολοκλήρου ή κοινόχρηστο όχημα αν θέλετε να το μοιραστείτε με τους άλλους επιβάτες, και ο τύπος του οχήματος καθορίζεται σύμφωνα με τις κρατήσεις που προκύπτουν από τον τελικό αριθμό των επιβατών.

Σε περίπτωση διαμοιρασμού του οχήματος υπάρχει ένα ελάχιστο όριο των επιβατών ανά όχημα ως εξής:

1) Για τα ταξί – αυτοκίνητα VIP ( ελαχ.3 επιβάτες).
2) Για μίνι βαν (ελαχ. 6 επιβάτες).
3) Για μικρά πούλμαν (ελαχ. 15 επιβάτες).
4) Για τα λεωφορεία (ελαχ,. 35 επιβάτες).

Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής για συγκεκριμένη κράτηση μεταφοράς, η εταιρεία μας Transfer Services έχει το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει την κράτηση του επιβάτη με γραπτή ειδοποίηση με e-mail, προσφέροντας την ιδανικότερη λύση για την μεταφορά του επιβάτη.