Μέτρα προστασίας απο τον Covid-19 για το Trigilidas travel

Το TransferServices By Trigilidas travel ενημερώνει ότι σε εφαρμογή των μέτρων σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναφορικά με θέματα που σχετίζονται με τον κορονοϊό COVID-19 προχωρά στην άμεση λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των εργαζομένων του, με στόχο την προφύλαξη τους και την συμβολή στη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης του ιού και την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα, το γραφείο μας προβαίνει σε σχολαστικούς καθαρισμούς και ειδικές απολυμάνσεις των ιδιόκτητων λεωφορείων του. Το ΤransferServices By Trigilidas travel έχει ήδη προβεί στην έκδοση των σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό βάσει των κατευθύνσεων που έλαβε από τον ΕΟΔΥ προς όλους τους εργαζόμενους υπαλλήλους – οδηγούς που εμπλέκονται στην μεταφορά προσώπων.

Επιπρόσθετα βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εφοδιασμού των λεωφορείων με αντιβακτηριακά υλικά (ειδικά μαντηλάκια, gel) τα οποία διατίθενται σε κάθε λεωφορείο για όλους τους πελάτες της.

Επιπρόσθετα, έχει οργανωθεί σχέδιο Διαχείρισης Κρίσης για τους πελάτες και τους εργαζόμενους των κεντρικών γραφείων και των υποκαταστημάτων του TransferServices By Trigilidas travel.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών μας, των εργαζομένων μας και των οικογενειών μας, εφαρμόσαμε πολύ γρήγορα διαδικασίες που μας επιτρέπουν την ομαλή και εξ’ αποστάσεως συνεργασία όλων μας.

Από σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας του TransferServices By Trigilidas travel εργάζεται απομακρυσμένα, καθώς λειτουργούμε με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό ασφαλείας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βοηθήσουμε στην διακοπή αλυσίδας μετάδοσης του ιού Covid-19 με γνώμονα την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας που θα μας επιτρέψει σε μελλοντική ανάπτυξη και οικονομική ευρωστία της κοινωνία μας !!
Kαι μην ξεχνάμε το προσωρινό αλλά πολύ σημαντικό σύνθημα μας …..
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ και ελπίζουμε να το κάνουμε όλοι πράξη !!